HTC Desire 12s‎

< < Menu

Sådan bruges HTC Desire 12s som et Wi‍-Fi hotspot

Del din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre HTC Desire 12s til et Wi‍-Fi hotspot.

Vigtigt:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste. Enheder, der har oprettet forbindelse til dit Wi‍-Fi-hotspot, bruger data fra dit dataabonnement.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet > Hotspot og tethering > Konfiguration af et Wi-Fi-hotspot.
  3. Indtast et hotspot-navn eller brug standardnavnet.
  4. Indtast en adgangskode eller brug standardkoden.

Adgangskoden er den nøgle, andre personer skal indtaste på deres enheder, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC Desire 12s som en trådløs router.

5. Tryk på Gem.
  6. Tryk på knappen Mobilt Wi-Fi-hotspot Til/Fra for at slå det til.

HTC Desire 12s er klar til brug som et Wi‍-Fi hotspot, når du ser på statuslinjen.

Vigtigt: For at minimere sikkerhedsrisici, skal du bruge standard sikkerhedsindstillingerne og angive en sikker og entydig adgangskode.