HTC Desire 12s‎

< < Menu

Demontering af hukommelseskortet

Hvis du har brug for at fjerne hukommelseskortet, mens HTC Desire 12s er tændt, skal du først afmontere det for at undgå at beskadige filerne på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis dit hukommelseskort vises under Bærbar lageringsenhed, trykker du på .
    • Hvis lagerkortet vises under Lageringsenhed, trykker du på kortets navn og dernæst på > Skub ud.