HTC Desire 12s‎

< < Menu

Placeringsindstillingerne

Nogle programmer bruger din placering til at kunne levere de oplysninger, du skal bruge. Vælg en placeringstilstand, der skal bruges, ud fra, hvor nøjagtigt du vil lade disse programmer kende din placering.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed og placering > Placering.
  2. Hvis Til/Fra er slået fra, skal du slå den til for at aktivere placeringstilstand.
  3. Tryk på Tilstand og vælg en af følgende placeringstilstande:
    • Stor nøjagtighed giver et bedre estimat af din placering. Den bruger GPS, Wi‍-Fi, Bluetooth eller mobilnetværk til at bestemme din placering. Denne tilstand bruger Google placeringstjenester.
    • Strømbesparelse bruger Wi‍-Fi, Bluetooth eller mobilnetværk uden at bruge GPS, så den bruger mindre strøm. Denne tilstand bruger Google placeringstjenester.
    • Kun enhed bruger GPS.
Bemærk: Hvis du slår en placeringskilde fra (fx GPS), vil ingen apps på din HTC Desire 12s kunne indsamle dine placeringsdata via den pågældende placeringskilde. Tredjepartsapps kan dog stadig indsamle — og HTC Desire 12s kan fortsat levere — placeringsdata fra andre kilder, herunder fra Wi‍-Fi og signal-triangulering.