HTC Desire 12s‎

< < Menu

Håndbevægelser

Brug fingerbevægelser til at bevæge dig rundt på startskærmen, åbne programmer, rulle igennem lister mm.

Tryk

Image illustrating how to tap.

Når du vil vælge emner på skærmen, som f.eks. ikoner for programmer og indstillinger eller trykke på knapper på skærmen, skal du blot trykke på dem med din finger.

Trykke og holde

Image illustrating how to press and hold.

Åbn de tilgængelige muligheder for et emne (f.eks. en kontakt eller et link på en webside) ved blot at trykke og holde på emnet.

Overføre eller glide

Image illustrating how to swipe.

Glid hurtigt fingeren vandret hen over skærmen for at komme til andre startsidepaneler. Glid fingeren lodret for at rulle igennem en liste, et dokument eller lign.

Trække

Image illustrating how to drag a home screen object.

Tryk og hold fingeren nede med lidt tryk, før du begynder at trække. Mens du trækker, må du ikke løfte fingeren, før du har nået målpositionen.

Stryge

Image illustrating how to flick.

Du kan bladre i skærmene ligesom når du glider, bortset fra at du skal glide din finger i lette, hurtige bevægelser, som f.eks. når du bevæger dig til højre eller venstre på startskærmen eller bladrer i kontakter eller meddelelseslister.

Trykke og bladre

Image illustrating how to press and flick.

På startskærmen kan du let flytte en widget eller et ikon fra en skærm til en anden.

Tryk og hold widget'en eller ikonet med en finger, og bladr skærmen hen til den nye placering med en anden finger.

Glid med to fingre

Image illustrating how to zoom in.

I nogle programmer kan du sprede to fingre på skærmen for at zoome ind, når du ser på et billede eller en tekst.

Image illustrating how to zoom out.

Saml to fingre for at zoome ud af billedet eller teksten.

Glide med 2 fingre

Image illustrating how to do a two-finger swipe.
Glid ned fra statuslinjen med to fingre for at få adgang til Hurtigindstillinger.