HTC Desire 12s‎

< < Menu

Sådan tager du billeder med selvudløseren

Når du bruger selvudløseren, tæller Kamera programmet ned, inden billedet tages. Du kan indstille nedtællingen.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til en af funktionerne Foto eller Selfie-billede. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Tryk på og vælg tiden, der skal tælles ned.
  4. Tryk på for at starte nedtællingen. Kameraet tager billederne, når nedtællingen er slut.