HTC Desire 12s‎

< < Menu

Sådan tager du et panoramabillede

Tag et bredere billede af landskaber i én optagelse.
Vigtigt: Nogle kamerafunktioner og billedindstillinger er ikke tilgængelige, når du bruger panoramafunktionen.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Panorama-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på .
  4. Panorér til venstre eller højre i liggende eller stående retning. Hold telefonen så stille som muligt for automatisk at tage billederne.

Du kan også trykke på for at stoppe optagelsen når som helst.

Kameraet sammenhæfter billederne til et enkelt billede.