HTC Desire 12s‎

< < Menu

Modtager opkald

Når du modtager et opkald fra en kontaktperson, vises skærmen Indkommende opkald.

Besvare eller afvise et opkald

Gør et af følgende:
  • Tryk på Besvar eller Afvis.
  • Hvis du har konfigureret en låseskærm, trækker du opad for at besvare opkaldet eller nedad for at afvise det.

Slå ringelyden fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.

Sådan besvarer du et ubesvaret opkald

Du vil se ikonet for mistede opkald i statusbjælken, når du mister et opkald.

1. Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet for at se, hvem der ringer.
  2. For at besvare et ubesvaret opkald, skla du trykke på Ring tilbage.

Hvis du har flere mistede opkald, kan du trykke på meddelelsen om ubesvarede opkald for at åbne Telefonappen i .