HTC Desire 12s‎

< < Menu

Sådan bruger du integreret billede

Bevar et lille vindue på skærmen med den video, du ser, eller en understøttet app, mens du foretager dig andre ting med telefonen.
Vigtigt: Ikke alle programmer understøtter funktionen integreret billede.
  1. Åbn et program med understøttelse af funktionen, som fx en videoafspiller eller et program til videoopkald, og start videoen. Vis videoen i fuld skærm.
  2. Tryk på .

Videon fortsætter med at spille i et lille vindue i nederste højre hjørne på skærmen.

3. Mens du ser på videoen, kan du gøre andre ting som fx at bruge et andet program.
  4. Træk det lille vindue for at flytte det til en anden position.

Dobbeltryk på vinduet for at vise videoen i fuld skærm igen.

Hvordan tjekker jeg om et program understøtter integreret billede?

Programmets oplysninger vil vise funktionen integreret billede, hvis programmet understøtter den.
  1. Hold på programikonet, og tryk så på Information icon.
  2. På skærmen Programoplysninger tjekker du, om der vises funktionen Integreret billede. Funktionen er aktiveret som standard.
    Tip: Du kan slå funktionen til eller fra ved at trykke på Integreret billede og dernæst på kontakten Tillad integreret billede Til/Fra.
Du kan tjekke, hvilke programmer på din telefon, der understøtter integreret billede, ved at gå til Indstillinger og trykke på Programmer og meddelelser > Avanceret > Særlig programadgang > Integreret billede.