HTC Desire 12s‎

< < Menu

Installer en programopdatering

Når internetforbindelsen er aktiveret, og der er en ny opdatering til HTC eller mobiloperatør-programmerne, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på opdateringsmeddelelsen.

Skærmen Opdateringer åbner med listen over de programopdateringer, der skal installeres.

2. Tryk på et element for at se detaljerne, og tryk så på .
  3. Når du er færdig med at gennemse opdateringerne, trykker du på Installer. Du bliver bedt om at genstarte HTC Desire 12s, hvis det er nødvendigt.
Relaterede instruktioner