HTC Desire 12s‎

< < Menu

Tips til at forlænge batteritiden

Hvor længe batteriet kan holde, før det skal genoplades, afhænger af, hvordan du bruger HTC Desire 12s. Prøv nogle af disse tips for at forlænge batteriets levetid.

Brug funktionerne til strømstyring

• Slå Batterisparer til i Indstillinger.
  • Ved at overvåge anvendelsen af batteriet kan du se, hvad der bruger mest strøm, så du kan vælge, hvad du vil gøre. For yderligere oplysninger, se Kontrollere batteriforbruget.

Administrere dine forbindelser

• Slå trådløse forbindelser som f.eks. mobildata, Wi‍-Fi og Bluetooth fra, når du ikke bruger dem.
  • Slå kun GPS til, når du har brug for at vide præcist, hvor du er, som f.eks. når du bruger navigation eller placeringsbaserede programmer. Se Placeringsindstillingerne.
  • Slå Flytilstand til, hvis du ikke har brug for nogen trådløse forbindelser, og du ikke vil modtage opkald eller meddelelser.

Administrere din skærm

Ved at mindske lysstyrken, lade skærmen gå i dvaletilstand, når den ikke bruges, og holde skærmen enkel, kan du også spare strøm.

• Skru ned for skærmens lysstyrke, når du kan. Se Skærmlysstyrke.
  • Nedsæt skærmens timeout-tid. Se Indstille hvornår skærmen skal slås fra.
  • Brug ikke en live-baggrund på din startskærm. Animationseffekter er flotte til at vise til andre personer, men de opbruger batteriets strøm.

Hvis du ændrer din baggrund til en enkel, sort baggrund, kan det også hjælpe lidt. Jo færre farver, der vises, jo mindre strøm bruges der. Se Startskærmens baggrund.

Administrere dine programmer

• Batterioptimering hjælper dig med at forlænge batteriets standbytid. Se Batterioptimering til apps.
  • Installer den nyeste software og programopdateringer. Opdateringerne indeholde nogen gange forbedringer af batteriets ydeevne.
  • Afinstaller eller deaktiver programmer, som du aldrig bruger.

Mange programmer udfører processer eller synkroniserer data i baggrunden, også når du ikke bruger dem. Hvis der er programmer, som du ikke behøver mere, skal du afinstallere dem.

Hvis et program kom forudinstalleret i telefonen og ikke kan afinstalleres, kan du deaktivere det, så det ikke kører konstant eller synkroniserer data. Se Deaktivere et program.

Begræns baggrundsdata og synkronisering

Baggrundsdata og synkronisering kan bruge meget strøm, hvis du har mange programmer, som synkroniserer data i baggrunden. Det anbefales ikke at lade programmer synkronisere data for tit. Find ud af hvilke programmer, som kan indstilles med længere synkroniseringstider, eller synkroniser manuelt.

• Tryk på Brugere og konti i Indstillinger og tjek, hvilke typer af data, som synkroniseres i dine online-konti. Når batteriet begynder at blive svagt, kan du midlertidigt deaktivere synkronisering af nogle data.
  • Hvis du har mange e-mail-konti, kan du overveje at forlænge synkroniseringstiden for nogle af kontiene.

Hvis du bruger programmet HTC Mail, skal du vælge konto, tryk på > Indstillinger > Synk., Send og modtag og juster derefter indstillingerne under Sync plan.

• Når du ikke rejser fra et sted til et andet, skal du kun synkronisere vejropdateringerne for din aktuelle placering, i stedet for i alle byer, som du har indstillet. Åbn programmet Vejr, og tryk derefter på , for at redigere og fjerne unødvendige byer.
  • Luk widgets, som du ikke bruger.

Nogle widgets synkroniserer konstant data. Overvej at fjerne de widgets, som ikke er vigtige på din startskærm.

• I Play Butik trykker du på Opdater automatisk programmer > Opdater ikke automatisk programmer, hvis du er tilfreds med at opdatere programmer fra Play Butik manuelt.

Andre tips

Få at presse lidt mere strøm ud af batteriet, kan du prøve disse tips:

• Brug en ringetone med dybe toner og sæt lydstyrken til medium.
  • Minimer brugen af vibration eller lydfeedback. I Indstillinger skal du trykke på Lyd, og vælge hvilken lyde, du ikke behøver og kan deaktivere.
  • Kontroller indstillingerne for dine programmer. Du kan muligvis finde flere indstillinger til at optimere batteriet.
Relaterede instruktioner