HTC Desire 12s‎

< < Menu

Deaktivere et program

Programmer kan, selv hvis de ikke bruges ofte, køre i baggrunden og hente data. Hvis et program ikke kan fjernes, kan du deaktivere det.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer og meddelelser, og tryk derefter på Se alle... for at se programlisten.
  3. Tryk på det program tryk derefter på Deaktiver.
Tip: Du kan også holde på et program på Startskærmen eller på Programmer, trykke på Information icon og så på Deaktiver.