HTC Desire 12s‎

< < Menu

Kopiere filer mellem HTC Desire 12s og din computer

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til HTC Desire 12s.
Vigtigt:
  • Gem og luk filerne, før du kopierer dem fra computeren til HTC Desire 12s eller omvendt.
  • Hvis du bruger lagerkortet som intern hukommelse, vil computeren kun vise lagerkortets indhold.
  1. Forbind HTC Desire 12s til computeren med det medfølgende microUSB-kabel.
  2. Lås skærmen på HTC Desire 12s op, hvis den er låst.
  3. Tryk på Ja på pop-op-meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil brugen USB-enheden til filoverførsler.

Hvis du ikke ser denne meddelelse, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på meddelelsen Brug USB til og derefter trykke på Overfør filer.

Der vises herefter indstillingsmulighederne for visning eller import af filerne på computerens skærm.

4. Vælg at vise filerne.
  5. Kopier filerne fra computeren til din HTC Desire 12s eller omvendt.
  6. Når du har kopieret filerne, afbryder du forbindelsen mellem HTC Desire 12s og computeren.