HTC Desire 12s‎

< < Menu

Opkaldsoversigt

Brug Opkaldsoversigten til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne programmet Telefon.
  2. Swipe for at vise fanen .
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på til højre for navnet eller nummeret for at ringe op.
    • Tryk og hold på et navn eller nummer i listen for at vise valgmenuen.

Tilføje et nyt telefonnummer til dine kontakter fra opkaldsoversigt

1. På fanen trykker du på til venstre for det nye telefonnummer.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Opret ny kontaktperson eller tryk på en kontaktperson i listen for at gemme nummeret på den pågældende kontaktperson.

Rydde listen opkaldsoversigt

1. På fanen trykker du på > Opkaldshistorik.
  2. Du rydder hele listen ved at trykke på > Ryd opkaldsoversigt.
  3. Tryk på OK.
Tip: Du kan rydde de enkelte elementer ved at gå til fanen og trykke på navnet på en kontakt eller et nummer, du vil slette, og så trykke på > .