HTC Desire 12s‎

< < Menu

Grundlæggende om kameraet

Tag billeder, videoer og selfier vha. kameraet.
På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.

Zoom

Før du tager et billede eller en video, kan du sprede to fingre på kamerasøgeren for at zoome ind, eller samle dem for at zoome ud. Du kan også frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Vælge en optagetilstand

Skift til en optagefunktion, for at tage billeder og optage videoer.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. På Kamerasøgeren kan du:
    • Tryk på for at skifte til frontkameraet, så du kan tage en foto/video-selfie, eller tryk på for at skifte tilbage til hovedkameraet.
    • Tryk på eller for hurtigt at skifte imellem Foto og Video-tilstandene.
    • Tryk på for at skifte til Panorama-funktion.

Slå kameraets blitz til eller fra

Tryk på blitz-ikonet for at vælge en blitz-indstilling.

Når du bruger eller , indstiller kameraer intelligent den bedste lysstyrke for blitzen til billedet.

Når du har skiftet til frontkameraet, kan du også trykke på blitz-ikonet for at slå blitzen til eller fra.

Sådan indstilles billedkvaliteten og størrelsen

1. Skift til en af funktionerne Foto eller Selfie-billede. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Billedstørrelse for at vælge billedets opløsning.

Valg af en scenetilstand

Vælg en scenetilstand, som passer bedst til lysforholdene, scenariet eller det motiv, du vil fotografere.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Vælg om du vil bruge hoved- eller frontkameraet til at tage billeder med. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Tryk på og vælg en tilstand som fx Nat, Sport eller en anden, der passer til dit behov.