HTC Desire 12s‎

Instruktions-guides

< < Menu

Tilføjelse af dine sociale netværk, e-mail-konti mm.

Du kan synkronisere kontakter, kalendere og andre oplysninger fra dine sociale netværk, e-mail-konti og online tjenester på HTC Desire 12s. Afhængig af kontitypen kan du synkronisere opdateringer imellem HTC Desire 12s og nettet ved at logge på dine online konti.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger > Brugere og konti.
  2. Tryk på Tilføj konto.
  3. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
  4. Følg skærmvejledningerne for at indtaste dine kontooplysningerne.
Tip: Det er muligt at tilføje flere Google-konti.

Synkronisere dine konti

  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger > Brugere og konti.
  2. Tryk på Synkroniser data automatisk Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til eller fra.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle konti manuelt, trykker du på en konto og dernæst på Kontosynkronisering og så på > Synk. nu.
Tip: På skærmen Kontosynkronisering kan du også ændre synkroniseringsindstillingerne for din Google-konto.

Fjerne en konto

Fjern konti fra din HTC Desire 12s, hvis du ikke længere bruger dem. Fjernelse af en konto sletter ikke selve kontoen eller oplysninger fra selve onlinetjenesten.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger > Brugere og konti.
  2. Tryk på en konto.
  3. Tryk på Fjern konto.
Vigtigt: Visse personlige oplysninger bevares muligvis af tredjepartsappen, efter du har fjernet kontoen fra HTC Desire 12s.
Relaterede instruktioner
var oplysningen behjælpelig

Kan du ikke finde det, du leder efter?