HTC Desire 12s‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, hvis min telefon bliver for varm?

Nogen varme er helt normal, især når telefonen oplader eller kører højtydende programmer, men telefonen bør ikke bliver for varm til at holde almindeligt om.
  • Sørg for at din telefons software og alle installerede programmer er opdaterede, da opdateringer ofte indeholder performanceforbedringer og dermed kan reducere telefonens varmeudvikling.
  • Undgå at bruge telefonen i direkte sollys eller i alt for varme omgivelser i længere tid.
  • Undgå at bruge programmer, der kræver en masse processorkraft eller videoeffekt i lange perioder ad gangen.
  • Afinstaller alle programmer til opgavestyring eller batteribesparelse.
  • Ryd alle nylige programmer eller genstart telefonen for at sikre dig, at der ikke er programmer i baggrunden, der gør telefonen varm.
  • Undgå at bruge live baggrunde eller for mange Startskærmwidgets.
  • Brug en oplader og ladekabel fra HTC. Tredjeparts-opladere og -kabler fungerer muligvis ikke korrekt og kan medføre, at din telefon bliver varm under opladning.
  • Hvis telefonen bliver varm under opladning, skal du koble opladeren fra, lukke alle kørende programmer og derefter lade telefonen køle af, før du genoptager opladning.
  • Tjek dit batteris forbrugshistorik for at se, om bestemte programmer ofte kører, når telefonen bliver varm. Hvis et program giver problemer, bør du fjerne det.
Hvis din telefon fortsat bliver ubehageligt varm, efter at du har udført ovenstående punkter, er du muligvis nødt til at nulstille telefonen til fabriksindstillingerne.
Bemærk: Under normale omstændigheder bør din telefon aldrig blive så varm, at du brænder dig på den eller på anden måde får skader.

Hvordan tjekker jeg batteriforbruget på telefonen?

1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Android 8: Tryk på Batteri > > Vis komplet enhedsbrug eller på Batteri > > Vis programbrug.

Se batteriforbruget under Program/Enhedsforbrug siden fuld opladning.

• Android 6 eller 7: Tryk på Strøm > Batteriforbrug.
    Du kan se hvilke hardwarekomponenter, programmer og tjenester, der bruger batteriet mest.
Hvis et program viser et højt batteriforbrug, kan du prøve disse tip for at forlænge batteriets levetid:
  • Gå til programmets indstillinger og juster hyppigheden af datasynkronisering.
  • I Android 8 tillader nogle programmer dig at deaktivere aktivitet i baggrunden. Når du viser batteriforbruget, kan du trykke på et program og slå Aktivitet i baggrunden fra.
    Bemærk:
    • Hvis du slår Aktivitet i baggrunden fra, kan det påvirke meddelelser fra programmet.
    • Hvis du ikke kan se denne indstilling, begrænser programmet automatisk sit baggrundsforbrug.

Du kan få flere tip om batteribesparelse under Hvordan sparer jeg på strømmen på batteriet?.

Foretag en nulstilling til fabriksindstillingerne via Indstillinger

Som en sidste mulighed kan du nulstille telefonen til fabriksindstillingerne. Før du gør det, skal du være opmærksom på følgende:
  • En nulstilling til fabriksindstillingerne vil slette alle data, mediefiler og andre filer fra telefonens hukommelse. Du vil miste dem og vil ikke være i stand til at gendanne dem, hvis du ikke har synkroniseret eller sikkerhedskopieret dem før. Kontroller, at du har sikkerhedskopieret alle vigtige oplysninger og filer, før du fortsætter.
  • Sørg for telefonen er opladet til mindst 35%, før du nulstiller, eller at den er tilsluttet en HTC-oplader og oplades aktivt.
  • Sørg for at du kender Google Kontonavn og adgangskode. Du skal bruge dem til at låse din telefon op efter nulstilling til fabriksindstillingerne.

Ved telefoner med Android 5 Lollipop eller nyere er Beskyttelse af enheden muligvis aktiveret, hvilket betyder, at du, efter en nulstilling til fabriksindstillingerne skal logge ind med samme Google-konto som før. Har du glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du bruge din webbrowser på din computer til at gå til www.google.com/accounts/recovery og først nulstille adgangskoden.

Sådan foretager du en fabriksnulstilling:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på System > Nulstil indstillinger.
  3. Tryk på Slet alle data (fabriksnulstilling), og tryk derefter på Nulstil telefon.

Hvis du har sikkerhedslås på enheden, skal du også indtaste dine sikkerhedsoplysninger.

4. Tryk på Slet alting eller på OK, når du bliver bedt om det.

Telefonen vil genstarte og nulstille.