HTC Desire 12s‎

< < Menu

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har glemt min adgangskode til skærmlåsen, min pinkode eller mønster på telefonen?

Hvis du har glemt eller mistet din adgangskode til skærmlåsen, pinkode eller mønster, har du op til 5 forsøg på at forsøge at låse din telefon op. Hvis dette mislykkes, får du flere forsøg.Først skal du sørge for at indtaste din adgangskode, pinkode eller mønster korrekt. Hvis det stadig ikke lykkes efter flere forsøg, kan du kun låse op for telefonen vha. en nulstilling til fabriksindstillingerne.

Hvordan foretager jeg nulstilling til fabriksindstillingerne med hardwareknapperne?

Før du foretager en nulstilling til fabriksindstillingerne, skal du være opmærksom på følgende:
  • En nulstilling til fabriksindstillingerne vil slette alle data, mediefiler og andre filer fra telefonens hukommelse. Du vil miste dem og vil ikke være i stand til at gendanne dem, hvis du ikke har synkroniseret eller sikkerhedskopieret dem før. Kontroller, at du har sikkerhedskopieret alle vigtige oplysninger og filer, før du fortsætter.
  • Sørg for telefonen er opladet til mindst 35%, før du nulstiller, eller at den er tilsluttet en HTC-oplader og oplades aktivt.
  • Sørg for at du kender Google Kontonavn og adgangskode. Du skal bruge dem til at låse din telefon op efter nulstilling til fabriksindstillingerne.

Ved telefoner med Android 5 Lollipop eller nyere er Beskyttelse af enheden muligvis aktiveret, hvilket betyder, at du, efter en nulstilling til fabriksindstillingerne skal logge ind med samme Google-konto som før. Har du glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du bruge din webbrowser på din computer til at gå til www.google.com/accounts/recovery og først nulstille adgangskoden.

Sådan udfører du en nulstilling til fabriksindstillingerne:

1. Sluk for telefonen.
  2. Hold LYDSTYRKE OP nede mens du tænder telefonen.
  3. Fortsæt med holde LYDSTYRKE-knappen nede, mens telefonen tænder, og slip så LYDSTYRKE-knappen, når du ser en skærm med en Android-robot.
  4. Tryk på TÆND/SLUK og LYDSTYRKE OP samtidigt. Du ser skærmen Gendannelse.
  5. Tryk på LYDSTYRKE-knapperne for at rulle til valgmuligheden Ryd data/fabriksnulstilling, og tryk så på TÆND/SLUK.
  6. Hvis du bliver bedt om at bekræfte, skal du bruge LYDSTYRKE NED til at rulle til Ja og trykke på TÆND/SLUK.
Bemærk: Pas på ikke at vælge de andre funktioner på opstartskærmen. Gør du det, kan det ugyldiggøre din garanti eller bricke telefonen, dvs. gøre den ubrugelig.