HTC Desire 12s‎

< < Menu

Hvordan fjerner jeg meddelelsen i meddelelsespanelet, der siger et bestemt program kører i baggrunden?

Hvis du ikke kan stryge væk en programmeddelelsen, kan du blokere den, så den ikke vises igen i meddelelsespanelet.
  1. Stryg på meddelelsespanelet så det åbner, og hold derefter fingeren på programmeddelelsen, som du vil blokere.
  2. Afhængig af telefonens Android version kan du gøre følgende:
    • Android 8: Tryk på Meddelelser Til/Fra-omskifteren.
    • Android 7: Vælg Bloker alle meddelelser og dernæst på Udført.
    • Android 6 eller ældre: Tryk på og dernæst på Spær for alle.