HTC U11 life‎

< < Menu

Vad är Edge Sense?

Obs!:
  • Hjälpinnehållet här är baserat på följande appversion: 1.21.9x.
  • Hämta den senaste versionen av HTC Edge Sense från Google Play Store för att dra nytta av tilläggsfunktioner.
Edge Sense ger ett intuitivt sätt att interagera med din HTC-telefon genom att helt enkelt trycka på dess nedre sidor. Anpassa Edge Sense för att snabbt starta din favoritapp eller utföra vissa åtgärder.

Här är de åtgärder som för närvarande kan tilldelas till tryckgester i Edge Sense:

• Starta programmet HTC Kamera — som har tilldelats den korta tryckningen som standard. Se Ta kamerabilder med Edge Sense.
  • Starta standard röstassistenten — som har tilldelats gesten tryck och håll som standard. Se Skriv med din röst med Edge Sense.

Du kan också byta till ett annat röstassistent-program om du har laddat ner ett från Google Play Store. Se Tilldela ett annat röstassistent-program till Edge Sense.

• Starta standardmusikappen. Spela eller pausa med en kort tryckning när musik spelas i bakgrunden.
  • Starta någon annan app som är förinstallerat eller nedladdat på telefonen.
  • Avbilda skärmdumpar.
  • Slå på eller stänga av ficklampan.
  • Slå på eller stänga av Wi‍-Fi surfpunkt.
  • Expanderar eller komprimerar meddelandepanelen.

Förutom ovanstående kan du anpassa tryckgester för att utföra vissa åtgärder i en app. Se Tilldela åtgärder i appen till tryckgester.

Obs!:
  • Med undantag för att ta skärmdumpar och utföra åtgärder i appen kan ovanstående utlösas av tryckgester även när skärmen är avstängd.
  • Google Play Music och musikappar från tredje part som följer Android musikkontrollstandarden som stöds av Edge Sense.