HTC U11 life‎

< < Menu

Vad kan jag göra under ett samtal?

Under pågående samtal kan du sätta på högtalaren, parkera samtalet, med mera.

Parkera ett samtal

För att parkera ett samtal, tryck på Parkera. Parkeringsikonen visas i statusfältet .
För att återuppta samtalet, tryck igen på Parkera.

Växla mellan samtal

Om du redan befinner dig i ett samtal och accepterar ett annat samtal kan du sedan växla mellan de två samtalen.
  1. När du får ytterligare ett samtal, svep uppåt för att acceptera det andra samtalet och parkera det första samtalet.
    Obs!: Om du vill besvara det inkommande samtalet och avsluta det pågående samtalet drar du , som finns längst ner till höger på skärmen, till mitten av skärmen.
  2. För att växla mellan samtalen, tryck på Växla.

Slå på eller stänga av högtalartelefonen under ett samtal

Varning: Håll inte HTC U11 life mot örat när högtalartelefonen är på så minskar du risken för att skada hörseln.
  • På samtalsskärmen trycker du på . Ikonen för högtalartelefon visas i statusfältet.
  • För att stänga av högtalartelefonen, tryck på .

Stänga av mikrofonen under ett samtal

På samtalsskärmen trycker du på för att växla mellan att slå på och av mikrofonen. När mikrofonen är avstängd visas ikonen för avstängd mikrofon i statusfältet.