HTC U11 life‎

< < Menu

Skriv med din röst med Edge Sense

Skriv med din röst istället för tangentbordet på skärmen.
Viktigt:
  • Kontrollera och se till att ladda ner den senaste HTC Edge Sense versionen från Google Play Store.
  • I Inställningar > Edge Sense se till att alternativet Tangentbord är markerat under Alternativ i appen.
  1. Öppna ett program där du vill skriva in text.
  2. När skärmtangentbordet visas trycker du på telefonens nedre sidor och säger de ord som du vill skriva.
Obs!: Om du pausar när du talar måste du trycka igen eller trycka på mikrofonikonen på skärmen för att återuppta röstskrivning.

I Avancerat läge start av Google Assistant tilldelas som standard till gesten tryck och håll. Se Aktivera Avancerat läge. När du inte använder Kamera-programmet eller skärmtangentbordet, tryck och håll nere de nedre sidorna på telefonen för att starta Google Assistant. Du kan också använda rösten för att göra en webbsökning, ställa frågor t.ex. om vädret och mer.