HTC U11 life‎

< < Menu

Visa din inkorg i Gmail

Alla e-postmeddelanden som du tar emot levereras till din inkorg.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Gmail.
    Obs!: Första gången du använder Google, måste du skapa eller logga in på ditt Google-konto. Du kan även logga in med en e-postadress som inte är Gmail.
  2. Gör något av följande från din inkorg.
    • Tryck på en förhandsgranskning av ett e-postmeddelande för att läsa, vidarebefordra eller svara på meddelandet.
    • Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn och ändra inkorgskategori såsom Socialt, växla till ett annat Gmail-konto, filtrera din inkorg efter e-postetiketter eller hitta hjälp.
    • Tryck på avsändarens bild för att välja ett eller flera meddelanden eller konversationer. Du kan trycka på skärmknapparna i fältet uppe till höger för att arkivera, ta bort eller markera valda meddelanden eller konversationer.