HTC U11 life‎

< < Menu

Använda HDR Boost

När du fotograferar porträtt mot en ljus bakgrund, använd HDR Boost, en förkortning för High Dynamic Range, för att ta tydliga bilder av dina motiv. HDR Boost fungerar även i svagt ljus, vilket ger tydligare bilder med mindre ljud.
Viktigt: HDR Boost fungerar bäst när motivet är stilla. Kameran tar flera bilder med olika exponeringsnivåer och kombinerar dem till en förbättrad bild.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Foto. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Se till att eller markeras. Om inte, tryck på för att ändra det.

HDR auto finns även i selfie-bildläge och är aktiverat som standard.

4. Rama in scenen eller motivet du vill fota.
  5. Tryck på .