HTC U11 life‎

< < Menu

Avinstallera en app

Om du inte längre behöver en app som du har hämtat och installerat kan du avinstallera det.
Viktigt: De flesta av de förinstallerade apparna kan inte avinstalleras.
Från skärmen Appar, tryck och håll ner på den app som du vill ta bort, och dra den sedan till Avinstallera.
Obs!: Om du har köpt en app i Google Play Store kan du avinstallera det för en återbetalning inom en begränsad tid. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalda appar i hjälpavsnittet för Google Play Store.
Relaterade guider