HTC U11 life‎

< < Menu

Typ av lagringsutrymme

Från och med Android 6.0 finns det vissa förändringar vad gäller hur och var hämtade appar och dess data kan sparas.

Telefonens lagringsutrymme

Det här är det interna minnet som innehåller Android system, förinstallerade appar, e-post, textmeddelanden och cachad data från appar. Du kan också installera appar som du har hämtat, samt spara bilder, videor och skärmdumpar i detta minne.

Minneskort

Använd ditt minneskort som ett flyttbart lagringsutrymme för att lagra och komma åt dina media och andra filer på HTC U11 life eller någon annan Android-telefon.

USB-lagring

Du kan ansluta en extern USB-lagringsenhet såsom ett USB-minne eller en SD-kortläsare. Du behöver en särskild kabel för att ansluta HTC U11 life och en USB-lagringsenhet.