HTC U11 life‎

< < Menu

Justera dina HTC USonic hörlurar

Upplev musik anpassade för dina öron när du använder dina HTC USonic-hörlurar med HTC U11 life. Hörlurarna kommer att skanna dina öron för att bestämma den utgångsnivå som passar dig bäst.
Viktigt: HTC USonic-hörlurar kan endast användas med HTC U11 life och andra kompatibla HTC-telefoner som stöder HTC USonic.
  1. Anslut dina HTC USonic-hörlurar till telefonen och sätt i hörsnäckorna i öronen.
  2. Om detta är första gången du ansluter hörlurarna och du uppmanas att ställa in en personlig ljudprofil, trycker du på Starta.

Eller gå till Inställningar och tryck på HTC USonic med aktiv borttagning av bakgrundsljud.

3. Tryck på Börja skanna nu och vänta tills telefonen har ställt in din ljudprofil.
  4. Tryck på Klar.
Obs!:
  • Du kan lägga till en annan profil för samma eller ett par andra HTC USonic hörlurar. Tryck bara på HTC USonic med aktiv borttagning av bakgrundsljud > .
  • HTC USonic är inte tillgänglig via HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-ljudutgång.

Slå på eller stänga av aktiv borttagning av bakgrundsljud

Aktiv borttagning av bakgrundsljud tar bort distraherande och irriterande bakgrundsljud. Den är aktiverad som standard när du skapar din personliga ljudprofil för första gången. Med HTC USonic-hörlurar inkopplade kan du höra tydligt musik, videor eller spel utan att behöva skruva upp volymen i högljudda miljöer. När du inte behöver aktiv borttagning av bakgrundsljud kan du stänga av den.
Viktigt: I vissa regioner kan du behöva hämta och installera den senaste systemuppdateringen för att aktivera eller inaktivera aktiv borttagning av bakgrundsljud utan din personliga ljudprofil.
  • För att stänga av eller slå på aktiv borttagning av bakgrundsljud, öppna meddelandepanelen och tryck på HTC USonic med aktiv borttagning av bakgrundsljud-meddelandet.
  • Om du stänger av din personliga ljudprofil stängs även aktiv borttagning av bakgrundsljud av. Om du använder en app som spelar upp ljud, öppna meddelandepanelen och tryck på Inaktivera HTC USonic. Eller gå till Inställningar och tryck på HTC USonic med aktiv borttagning av bakgrundsljud På/av-knappen.

När du slår på din HTC USonic personliga ljudprofil igen slås även aktiv borttagning av bakgrundsljud på eller av beroende på dess tidigare tillstånd.