HTC U11 life‎

< < Menu

Pekljud och vibration

Vissa personer gillar ljudet eller vibrationerna när de pekar skärmen, andra gör det inte. Du kakn slå på eller stänga av olika typer av pekljud och vibrationer på HTC U11 life.
  • Pektoner när du pekar på telefonens knappsats
  • Pekljud när du pekar på skärmobjekt
  • Ljud på skärmlåset
  • Vibrationer när du trycker på navigeringsknappar
  • Pekljud och vibration när du trycker på tangentbordet

Stänga av och slå på pekljud och vibrationer

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Ljud.
  2. Tryck på Avancerat.
  3. Under Andra ljud och vibrationer väljer du alternativen som du vill slå på eller stänga av.

Stänga av tangentbordsljud och vibration

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > System.
  2. Tryck på Språk och inmatning > Virtuellt tangentbord > Gboard > Inställningar.
  3. Under Knapptryckning kan du:
    • Tryck på Ljud för knapptryckning På/av-knappen för att slå på eller stänga av tangentbordets ljud.
    • Tryck på Vibrera vid knapptryckning På/av-knappen för att slå på eller stänga av tangentbordsvibrationer.