HTC U11 life‎

< < Menu

Minneskort

Använd ett minneskort för att lagra dina foton, videoklipp och musik. När du behöver frigöra utrymme på telefonminnet kan du även flytta vissa appar till minneskortet, om programmen i fråga stöder denna funktion.
Obs!: Minneskortet är ett tillbehör som säljs separat.

Sätta i microSD-kortet

1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen — eller ett litet böjt pappersgem — i fackborttagningshål.
    Obs!: För inte in spetsen på verktyget för utmatning av facket i mikrofonhålet. Detta kan skada det vattentäta mikrofonnätet och ogiltiggöra garantin.
  3. Tryck in spetsen i hålet tills facket öppnas och dra sedan ut facket.
  4. Placera microSD-kortet—med guldkontakterna vända nedåt och den smala sidan vänd inåt—i fackets SD-hållare.
  5. När du sätter tillbaka facket se till att det är vänt uppåt så att nano-SIM och microSD-korten inte ramlar ut. Håll facket med den yttre korthållaren mellan fingrarna och skjut sedan stadigt in facket hela vägen in i öppningen.
  6. Se till att kortplatsen är helt isatt och inte sticker ut från facket.

Om det är första gången som du sätter in ett microSD-kort kommer du att bli ombedd att konfigurera det.

Montera bort minneskortet

Om du vill ta ut minneskortet medan HTC U11 life är på måste du först montera bort minneskortet så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Lagring.
  2. Under Bärbar lagringsenhet trycker du på .

Ta bort microSD-kortet

Viktigt: Avmontera microSD-kortet innan du tar bort det. Se Montera bort minneskortet.
  1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen — eller ett litet böjt pappersgem — i fackborttagningshål.
    Obs!: För inte in spetsen på verktyget för utmatning av facket i mikrofonhålet. Detta kan skada det vattentäta mikrofonnätet och ogiltiggöra garantin.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills kortfacket matas ut.
  4. Dra ut kortfacket och ta ut microSD-kortet.
  5. För att sätta tillbaka hållaren, centrera den först i spåret och skjut den hela vägen in.
  6. Se till att kortplatsen är helt isatt och inte sticker ut från facket.