HTC U11 life‎

< < Menu

Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC U11 life i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC U11 life ligger i väskan.

Byta till Viloläge

För att stänga av skärmen och växla till Viloläge, tryck kort på STRÖM-knappen.

HTC U11 life sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag. Du kan ändra tiden innan HTC U11 life går till viloläge genom att ställa in Skärmtimeout. För mer information, se Inställning för när skärmen ska stängas av.

Aktivera från Viloläge

Tryck på STRÖM-knappen.