HTC U11 life‎

< < Menu

Konfigurera HTC U11 life för första gången

När du slår på HTC U11 life för första gången — eller efter att du har gjort en fabriksåterställning — behöver du konfigurera den.

Om du inte har data att kopiera från en tidigare telefon klickar du bara på Ställ in som ny under konfigureringen, logga in på ditt Google-konto och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

Om du har data från en tidigare telefon som du behöver kopiera, säkerhetskopiera först telefonens data innan du börjar konfigurera HTC U11 life. Om du har en iPhone, besök android.com/switch för detaljer om hur man säkerhetskopierar iPhone data.

Så här ställer du in HTC U11 life och kopiera data från din tidigare telefon.

1. Om du behöver navigera genom röstfeedback, slå på TalkBack genom att trycka och hålla nere två fingrar på den första skärmen tills du hör ett meddelande och sedan ett pip.

Eller om du råkade aktivera TalkBack av misstag, följ instruktionen på skärmen för att stänga av den.

2. Välj det systemspråk du vill använda och tryck sedan på Då går vi.
  3. Tryck på Kopiera dina data.
  4. Välj om du vill ansluta till Internet via Wi‍-Fi eller mobilnätet.
  5. Välj var du ska kopiera dina säkerhetskopierade data från.
    • Tryck på En säkerhetskopia från en Android-telefon för att trådlöst kopiera data från din gamla Android-telefon.
    • Tryck på En säkerhetskopia från molnet för att kopiera data från en Android telefon som säkerhetskopierades till din Google Drive lagring.
    • Tryck på En iPhone-enhet om du har en iPhone.
  6. Logga in på samma Google-konto som användes för att säkerhetskopiera din tidigare telefon.
  7. Om du kopierar säkerhetskopierad data från en Android telefon följer du instruktionerna på skärmen för att välja telefonnamnet och de appar som du vill återställa.
  8. Tryck på Lägg till fingeravtryck för att ställa in och använda fingeravtrycksläsaren för upplåsning av HTC U11 life. Se Fingeravtrycksläsare för mer information.
  9. På skärmen Google tjänster kontrollera att alternativet Säkerhetskopiera till Google Drive är påslagen för att automatiskt säkerhetskopiera HTC U11 life. Det rekommenderas också att alternativen under Plats ochcEnhetsunderhåll är påslagna.
  10. När du uppmanas att ge behörighet till Google Assistant trycker du på Ja, jag är med.
  11. Ställ in Edge Sense så du kan fota eller utföra andra åtgärder genom att helt enkelt trycka på telefonen. Se Vad är Edge Sense? för mer information.
  12. Följ återstående instruktioner för att avsluta inställningen av din telefon.
Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. För att undvika att det uppstår datakostnader, avaktivera dessa funktioner under Inställningar. För mer information om platstjänster, se Positionsinställningar.