HTC U11 life‎

< < Menu

Ställa in Edge Sense

Om du inte ställde in Edge Sense första gången du konfigurerade telefonen kan du göra det under Inställningar.
  1. Från en Startskärm svep uppåt och tryck på > Inställningar > Edge Sense.

Edge Sense inställningsskärm visas också automatiskt när du trycker på de nedre sidorna av din telefon för första gången.

2. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra processen.
När du är klar med att ställa in Edge Sense fungerar den i Grundläge som standard. Du kan starta Kamera-programmet och ta bilder genom att trycka på din telefon. Se Ta kamerabilder med Edge Sense. Om du vill tilldela en annan åtgärd eller ett program till tryckgesten, se Ändra åtgärden till ta när du trycker på telefonen.

Edge Sense har även ett Avancerat läge som ger dig två typer av tryckgester: en kort tryckning och tryck och håll. För mer information, se Aktivera Avancerat läge.