HTC U11 life‎

< < Menu

Starta om HTC U11 life (Mjuk omstart)

Om HTC U11 life kör långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har en app som inte fungerar korrekt, kan du försöka med att starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.

Svarar inte HTC U11 life?

Om HTC U11 life inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll nere STRÖM och VOLYM NER tills telefonen vibrerar och släpp sedan knapparna.
Tips: Du kan behöva trycka och hålla nere knapparna i 12 till 15 sekunder innan telefonen vibrerar.