HTC U11 life‎

< < Menu

Svara på eller vidarebefordra e-postmeddelanden i Gmail

1. I inkorgen för Gmail, tryck på e-postmeddelandet eller konversationen.
  2. Tryck på om du vill skicka svar till avsändaren. Alternativt trycker du på och väljer om du vill Svara alla eller Vidarebefordra.
  3. Gör ett av följande:
    • Om du svarar till avsändaren eller valde Svara alla, ange ditt svarsmeddelande.
    • Om du valde Vidarebefordra, ange mottagare för meddelandet.
    Tips: Tryck på om du vill att ditt nya meddelande ska integreras med det mottagna e-postmeddelandet.
  4. Tryck på för att skicka.