HTC U11 life‎

< < Menu

Ta emot filer med Bluetooth

HTC U11 life låter dig ta emot olika sorters filer via Bluetooth, inklusive bilder, kontaktinfo och dokument, t.ex. pdf-filer.
Viktigt: Se enhetens dokumentation för anvisningar om att skicka information via Bluetooth.
  1. Slå på Bluetooth.

Se Slå på eller stänga av Bluetooth.

2. På den sändande enheten skickar du en eller flera filer till HTC U11 life.
  3. Om tillfrågad, acceptera förfrågan om parkoppling på HTC U11 life och den sändande enheten. Du kan också uppmanas att ange samma lösenord eller bekräfta det automatiskt genererade lösenordet på båda enheterna.

Du får då en Bluetooth-begäran om auktorisering.

4. Tryck på Koppla.
  5. När HTC U11 life får ett meddelande om filöverföring för du fingret nedåt på Meddelandepanelen, trycker på det inkommande filmeddelandet och trycker sedan på Ja.
  6. Ett meddelande visas när en fil överförts. Öppna Meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på det relevanta meddelandet.
  7. Tryck på en mottagen fil för att se den.