HTC U11 life‎

< < Menu

Använda HTC U11 life som en Wi‍-Fi-surfzon

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC U11 life till en Wi‍-Fi-surfzon.

Viktigt:
  • Se till att dataanslutningen är aktiverad.
  • Du måste ha en godkänd dataanslutning som kopplats till ditt konto av din mobiloperatör för att använda denna tjänst.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Nätverk och internet > Surfpunkt och internetdelning > Ställa in Wi-Fi-surfpunkt.
  3. Ange ett namn för Wi‍-Fi surfpunkten eller använd standardnamnet.
  4. Välj säkerhetstyp och ställ in lösenord för din Wi‍-Fi surfpunkt. Om du har valt Ingen under Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs!: Lösenordet är nyckeln som andra personer måste ange på sina enheter för att ansluta till och använda HTC U11 life som en Wi‍-Fi surfpunkt.
  5. Tryck på Spara.
  6. Tryck på Surfpunkt och internetdelning På/av-knappen för att slå på den.

HTC U11 life är förberedd för att användas som en Wi‍-Fi surfpunkt när du ser i statusfältet.