HTC U11 life‎

< < Menu

Gruppera appar på startskärmen och favoriter-fältet

1. Tryck och håll ner på en app och dra det sedan ovanpå en annan app för att skapa en mapp.
  2. Tryck på gruppen för att öppna den.
  3. Tryck på Namnlös mapp för att ange gruppnamnet.
  4. Om du vill lägga till fler appar till en grupp drar du bara en app ovanpå gruppen.
Du kan även lägga till genvägar till inställningar till en grupp. Lägg först till en genväg på startsidan och dra den sedan ovanpå gruppen.

Ta bort objekt från en grupp

1. På favoriter-fältet eller startskärmen trycker du på en grupp för att öppna den.
  2. Tryck och håll ner en app eller genväg i gruppen och dra sedan ut den till ett tomt utrymme på startskärmen eller till Ta bort längst upp på skärmen.