HTC U11 life‎

< < Menu

nano-SIM-kort

Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Ett modifierat kort som är tjockare än standard nano-SIM-kortet kommer inte att passa ordentligt i facket och kan skada kortplatsen.
Image warning against using a modified SIM card.

Sätta in nano-SIM-kort

1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen — eller ett litet böjt pappersgem — i fackborttagningshål.
    Obs!: För inte in spetsen på verktyget för utmatning av facket i mikrofonhålet. Detta kan skada det vattentäta mikrofonnätet och ogiltiggöra garantin.
  3. Tryck in spetsen i hålet tills facket öppnas och dra sedan ut facket.
  4. Gör följande för att placera nano-SIM-kortet i kortfacket:
    Placera kortet i SIM-kortshållaren i facket med nano-SIM-kortets guldkontakter vända nedåt. Se till att rikta in det avskurna hörnet i skåran på hållaren.

Placera microSD-kortet i fackets SD-hållare. Se Sätta i microSD-kortet.

5. När du sätter tillbaka facket se till att det är vänt uppåt så att korten inte ramlar ut. Håll facket med den yttre korthållaren mellan fingrarna och skjut sedan stadigt in facket hela vägen in i öppningen.
  6. Se till att kortplatsen är helt isatt och inte sticker ut från facket.

Ta bort nano-SIM-kort

1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på utmatningsverktyget eller ett litet böjt gem i kortfackets utmatningshål.
    Obs!: För inte in spetsen på verktyget för utmatning av facket i mikrofonhålet. Detta kan skada det vattentäta mikrofonnätet och ogiltiggöra garantin.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills korthållaren matas ut.
  4. Dra ut kortfacket och ta sedan ut nano-SIM-kortet.
  5. För att sätta tillbaka hållaren, centrera den först i spåret och skjut den hela vägen in.
  6. Se till att kortplatsen är helt isatt och inte sticker ut från facket.