HTC U11 life‎

< < Menu

Multitasking

Arbeta med två appar samtidigt

Viktigt: Vissa appar kanske inte stödjer denna funktion.
  1. Öppna den första appen som du vill använda och tryck sedan och håll ner . En skärmavgränsare visas på skärmen.
  2. Gör ett av följande:
    • Om appen du vill använda finns i listan över senaste appar trycker du på det för att göra den till den andra aktiva appen.
    • Tryck på STARTSIDA och öppna sedan appen som du vill använda som andra aktiva appar.
För att stänga av delad skärm drar du i handtaget på skärmavgränsaren till kanten av skärmen. Eller tryck och håll ner .

Växla mellan nyligen öppnade appar

Vid användning av olika appar på telefonen kan du enkelt växla mellan de appar du nyligen har öppnat.

Tryck på för att se dina nyligen öppnade appar.
  • För att gå tillbaka till en app kan du bläddra igenom korten för att hitta appen och sedan trycka på den.
  • För att ta bort en app drar du det åt vänster eller höger.
  • För att ta bort alla appar trycker du på Rensa alla.
Eller tryck på två gånger för att snabbt växla mellan två senast använda appar.