HTC U11 life‎

< < Menu

Låsskärm

Det här kan du göra på låsskärmen:
  • Svep uppåt på låsskärmen för att låsa upp skärmen.Eller tryck och håll ner fingeravtryckssensorn.
  • Tryck två gånger på ett meddelande för att gå direkt till motsvarande app.
  • Svep åt vänster eller höger på meddelandet för att ta bort det.
  • Svep åt vänster eller höger på ett meddelande tills du ser och . Tryck på för att snooza meddelandet.
  • Tryck och håll nere ett meddelande för att tysta eller blockera meddelanden från appen. Tryck på Fler inställningar för att anpassa meddelandeinställningarna.

Om du inte vill att innehållet i meddelanden ska visas på låsskärmen, gå till Inställningar > Säkerhet och plats > Inställningar för låsskärm > På låsskärmen och tryck sedan på Visa inga aviseringar alls.

• Om du vill ställa in ett skärmlås eller Smart lock, se Ställa in ett skärmlås för mer information.