HTC U11 life‎

< < Menu

Installerar appuppdateringar från Google Play Store

De flesta appar uppdateras med förbättringar eller buggfixar genom Google Play Store. Du kan uppdatera apparna manuellt eller ställa in telefonen så att den hämtar och installerar appuppdateringar automatiskt när dessa är tillgängliga.
  1. Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina appar och spel.
  4. I fliken Uppdateringar ser du listan över appar med tillgängliga uppdateringar.
  5. Tryck på Uppdatera bredvid appen som du vill uppdatera.
    Tips: Tryck på Uppdatera alla om du vill uppdatera alla appar.
Tips: I Google Play Store, tryck på > Inställningar > Uppdatera applikationer automatiskt för att välja hur du vill att Google Play Store ska uppdatera dina appar.