HTC U11 life‎

< < Menu

Hämta appar från Google Play Store

Google Play Store är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till din HTC U11 life. Välj från ett stort urval av gratis- och betalapp, från produktivitetsapp till underhållning och spel.
Obs!:
  • För att köpa appar och annat innehåll i Google Play Store kan du använda betalningsmetoder från ditt Google-konto. När du gör ditt första köp läggs din valda betalningsmetod till ditt Google-konto. För mer information om godkända betalningsmetoder, se support.google.com.
  • Tillgängliga betalningsmetoder varierar beroende på land.
  • Namnet på Google Play Store-programmet kan variera beroende på i vilken region du befinner dig.

Leta upp och installera en app

När du installerar appar och använder dem i HTC U11 life kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera endast appar som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig när du laddar ner appar som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder av dina data i HTC U11 life. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda hämtade appar.
  1. Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på sökfältet och ange programnamnet du letar efter.
  3. När du ser programmet i sökresultatlistan, tryck på det och läs dess beskrivning och användarrecensioner.
  4. Gör ett av följande:
    • För att installera en gratisapp trycker du på Installera.
    • För att installera ett betalprogram, tryck på prisknappen. Om du inte har lagt till en betalningsmetod till ditt Google-konto trycker du på för att välja betalningsmetod och sedan på Fortsätt.
För att öppna appen trycker du på Öppna efter installationen eller går till skärmen Appar och trycker på appen.
Tips: Appar uppdateras ibland med förbättringar eller buggfixar. Som standard hämtas uppdateringar automatiskt när telefonen är ansluten till ett Wi‍-Fi nätverk. Du kan stänga av automatisk uppdatering i Google Play Store-programinställningar. Se Installerar appuppdateringar från Google Play Store.

Återställa appar från Google Play Store

Uppgraderat till en ny telefon, ersatt en tappad telefon eller utfört en fabriksåterställning? Återställ appar som du tidigare har hämtat.
  1. Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina appar och spel och svep till fliken Bibliotek.
  4. Tryck på Installera bredvid appen som du vill återställa.

För mer information, se Google Play Store-hjälpen.