HTC U11 life‎

< < Menu

HTC U11 life översikt

Efter att ha tagit ut HTC U11 life från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsens läge och de olika knappkontrollerna.
  1. STRÖM
  2. VOLYM-knappar
  3. Avståndssensor
  4. Främre kamera
  5. Meddelande-LED
  6. Mikrofon
  7. nano-SIM och fack för minneskort
  8. Edge Sense tryckområde
  9. TILLBAKA
  10. STARTSIDA / Fingeravtrycksläsare
  11. Högtalare
  12. SENASTE APPAR
  13. USB typ C-kontakt

Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.

Obs!:
  • Före användningen kontrollera alla artiklarna i förpackningen och försäkra dig om att det inte finns skador på någon av artiklarna.
  • Använd skalet (om det finns i förpackningen) eller köp ett som är avsett för HTC U11 life för att skydda telefonen mot oavsiktliga stötar och repor. Se även till att skalet inte blockerar Edge Sense-området.
  • Om du vill använda ett skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köp ett skärmskydd som är avsett för HTC U11 life.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.
  • Läs säkerhets- och användningsriktlinjerna i säkerhets- och regleringsguiden som ingår i förpackningen.

Bakpanel

1. Huvudkamera med BSI och PDAF
  2. LED-blixt
Obs!:
  • BSI betyder BackSide-belysningssensor.
  • PDAF betyder fasdetektering autofokus.