HTC U11 life‎

< < Menu

Frigöra lagringsutrymme

I takt med att du använder din HTC U11 life kommer du att samla på dig data och fylla lagringskapaciteten. Här är några tips på hur man frigör lagringsutrymme.

Hantera foton och video

• Efter kontinuerlig bildtagning, spara endast de bästa bilderna. Radera resten om du inte behöver dem.
  • Originalfilen sparas efter att du har redigerat ett foto eller klippt en video. Ta bort originalfiler eller flytta dem någon annanstans, exempelvis till din dator.
  • Om du bara skickar video via MMS, använd en lägre upplösning. Högupplöst video tar upp mer utrymme.
  • RAW-bildfiler tar upp en hel del lagringsutrymme. Det rekommenderas att använda ett minneskort som standardlagring för foton och videor. Om minneskortet har ont om utrymme, överväg att flytta RAW-bildfilerna till datorn.
  • Slå på Lagringshanteraren för att hantera gamla foton och videoklipp på din telefon.

Ta bort eller inaktivera appar

Avinstallera appar som du har hämtat om du inte längre behöver dem. Se Avinstallera en app.

Förinstallerade appar kan inaktiveras när du inte använder dem. Se Inaktivera en app.

Frigöra utrymme manuellt

På skärmen Lagring tryck på Frigör utrymme. Telefonen kontrollerar telefonens minne och föreslår objekt som du kanske vill radera.