HTC U11 life‎

< < Menu

Favoriter-fältet

Favoriter-fältet ger dig tillgång till ofta använda appar och andra genvägar med ett enda tryck. Du kan byta appar i startfältet.

Så här anpassar du favoriter-fältet:

1. På favoriter-fältet trycker du på och håller ner appar som du vill byta ut och drar det sedan till ett tomt utrymme på startskärmen eller till Ta bort högst upp på skärmen.
  2. Svep uppåt på en startskärm för att gå till skärmen Alla appar screen.
  3. Tryck och håll på en app och dra det sedan till den lediga platsen i favoriter-fältet.
Obs!: Du kan även gruppera appar på favoriter-fältet till en mapp. Se Gruppera appar på startskärmen och favoriter-fältet