HTC U11 life‎

< < Menu

Mata in text

Tangentbordet blir tillgängligt när du trycker på en apps textfält.

Här är några saker att tänka på när du använder Gboard:

Obs!: Tangentbordslayouten kan skilja sig något beroende på det textfält som för närvarande är aktivt.
  • Tryck på tangenterna på tangentbordet på skärmen för att mata in bokstäver och siffror, interpunktion och symboler.
  • Vissa tangenter har flera tecken eller diakritiska tecken associerade till sig. Tryck och håll ner en tangent för att mata in siffror, symboler eller accenterade bokstäver.
  • Tryck på för att visa siffror och symboltangenter.
  • Tryck på för att välja mellan många olika emojis och GIF.
  • Tryck på för att översätta text, byta till skrivläge med en hand, få tillgång till tangentbordsinställningar och mer.
  • Tryck på för att stänga tangentbordet på skärmen.

Tala in textinmatning

1. Tryck på ett område där du vill ange text.
  2. På tangentbordet trycker du på .
  3. Säg de ord du vill skriva in. Ange skiljetecken genom att säga dess namn. Till exempel, säg "‍Ta med vatten kommatecken handdukar kommatecken och simglasögon punkt"‍. Text kommer att visas som "‍Ta med vatten, handdukar, och simglasögon."‍