HTC U11 life‎

< < Menu

Hämta appar från webben

Du kan hämta ner appar direkt från webbplatser.
Viktigt: Appar som hämtas från webbplatser kan komma från okända källor. För att skydda HTC U11 life och dina personliga data, rekommenderar vi bestämt att du bara laddar ner från webbplatser du litar på.
  1. Öppna din webbläsare, gå sedan till webbsidan där du kan hämta önskade apps.
  2. Om du tillfrågas trycker du på Inställningar och slår sedan på Tillåt från den här källan.
  3. Följ webbplatsens instruktioner för att hämta appar.
Viktigt: För att kontrollera om en app stöds, gå till Inställningar > Appar och aviseringar > Avancerat > Särskild åtkomst för app > Installera okända appar.