HTC U11 life‎

< < Menu

Justera visningsstorleken

Ändra storlek på objekt och teckensnitt på skärmen för att göra dem lättare att se.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skärm och knappar.
  2. Tryck på Avancerat > Visningsstorlek.
  3. Tryck på eller , eller dra reglagen för att öka eller minska storleken på typsnitt eller objekt på skärmen.
Tips: Svep åt vänster eller höger ovanför Förhandsgranskning för att se hur förändringarna påverkar de olika skärmobjekten.
Relaterade guider