HTC U11 life‎

< < Menu

Ändra åtgärden till ta när du trycker på telefonen

Som standard öppnas Kamera-programmet när du trycker på telefonen. Du kan tilldela tryckgesten så att den gör en annan åtgärd eller startar ett annat program.
  1. Från en Startskärm svep uppåt och tryck på > Inställningar > Edge Sense.
  2. Tryck på Anpassa tryckningsåtgärd och välj önskat alternativ.
    Tips: Om du vill att telefonen ska upptäcka din tryckning endast när skärmen är på, raderar du alternativet Aktivera gest när skärmen är av.
  3. Tryck på för att spara inställningen.
Du kan också tilldela ytterligare en åtgärd för Edge Sense. För mer information, se Aktivera Avancerat läge.
Relaterade guider