HTC U11 life‎

< < Menu

Kopiera eller flytta filer mellan telefonens lagringsutrymme och minneskortet

Gå till Inställningar för att visa och hantera filer på telefonens lagringsutrymme och minneskortet. Du kan kopiera eller flytta filer mellan telefonens lagringsutrymme och minneskortet. Du kan även kopiera eller flytta filer till eller från en extern USB-lagringsenhet när den är ansluten till HTC U11 life.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Lagring.
  2. Tryck på Internt delat utrymme > Filer eller tryck på minneskortets namn.

Eller tryck på extern USB-lagringsenhet om du har en sådan ansluten.

3. Öppna mappen som innehåller de filer du vill kopiera eller flytta.
  4. För att markera eller avmarkera filer:
    • Tryck och håll en fil för att markera den. För att välja flera filer, tryck på varje fil.
    • Tryck på en fil för att avmarkera den.
    • För att markera alla filer tryck på > Markera alla.
  5. Tryck på och sedan på Kopiera till eller Flytta till.
  6. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn och välj sedan lagringstypen som du ska kopiera eller flytta till, och öppna sedan målmappen.
  7. Tryck på Kopiera eller Flytta.