HTC U11 life‎

< < Menu

Kontrollera batterianvändning

Se hur systemet och apparna använder batteriet och hur mycket ström som går åt.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Batteri.
  3. Tryck på > Visa fullständig enhetsanvändning eller Visa appanvändning och därefter på ett objekt för att se hur det använder batteriet.
  4. Om du ser avsnittet Hantera batterianvändning medan du tittar på batterianvändningsinformationen, kan du trycka på alternativet under det för att justera inställningar som påverkar batterianvändningen.
Ett annat sätt för att kontrollera batterianvändning för varje app är att gå till Inställningar och trycker sedan på Appar och aviseringar > Appinformation. Tryck på den app som du vill kontrollera och sedan på Batteri.